Werkwijze | Automaat bak spoelen in Twente
  • 074-2916666

Werkwijze

De monteur zal allereerst met u de werking van uw automaat bespreken. Vervolgens zal de monteur een proefrit maken om te ervaren hoe de auto rijdt voor de spoeling. Tevens zal er met behulp van uitleesapparatuur gekeken worden of zich storingen in de versnellingsbak bevinden. Daarna wordt de auto middels 1 van de meer dan 100 beschikbare adapters aangesloten op de spoelmachine “Motorvac Transtech 3”.

 

Het spoelen en reinigen van uw automaatbak gebeurt met een speciaal reinigingsmiddel, welk aan de automaatbakolie wordt toegevoegd. Deze reiniger (flush) zorgt er voor dat alle aanslag en andere vervuiling in ca. 60 minuten met draaiende motor oplost. De vervuiling wordt weggespoeld met schone olie. Daar waar nodig zal ook het automaatbakfilter (zeef) vervangen worden. Na de spoeling zal de monteur wederom een proefrit maken. Daarna is uw auto gereed.

 

Naast het spoelen van automaatbakken is de geavanceerde spoelmachine “Motorvac Transtech 3” ook instaat om stuurbekrachtigingsystemen door te spoelen en te verversen.

Kortom er wij bieden u een breed scala aan mogelijkheden.

Webdesign: Art of Creations